Ελληνικά | English | עברית

Εκτός Σαιζόν στην Κρήτη: Χειμερινός ήλιος και πρώιμη Άνοιξη

Το χειμώνα η φιλοξενία, το φαγητό και τα κρητικά τοπία παραμένουν τα ίδια και αν εκτιμάτε την αυθεντικότητα και την ησυχία, τότε η Κρήτη είναι για σας τον χειμώνα, με το ήπιο κλίμα και την καθημερινή ζωή της πόλης και του χωριού.

Ο Νοέμβρης είναι ο μήνας της παραγωγής της τσικουδιάς, ο Δεκέμβρης των χριστουγεννιάτικων κρητικών λιχουδιών, ενώ ο Γενάρης και ο Φλεβάρης είναι για την απόλαυση των χιονιών στα βουνά και της τσικουδιάς δίπλα στο τζάκι. Τον Μάρτη απολαμβάνει κανείς τον ήλιο και την Φύση, που σιγά χρωματίζεται από την ανθοφορία.

Τα πλεονεκτήματα, εκτός όσων αναφέρθηκαν, είναι ότι κανείς απολαμβάνει χαμηλότερες τιμές, ειδικά σε μακρόχρονη μίσθωση, και στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, πέραν της δυνατότητας οργάνωσης προσωπικών περιηγήσεων στο νησί. Ο ιδιωτικός μας σεφ επίσης είναι στη διάθεση σας να ετοιμάσει κρητικά εδέσματα στην κουζίνα σας.

Πέραν των άλλων εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα διοργάνωσης ειδικών προσωπικών ξεναγήσεων γαστρονομίας, ιστορίας, τέχνης ή οδοιπορικών.


Ζητήστε προσφορά εκτός σαιζόν:


Όλες οι αιτήσεις θα απαντηθούν εντός 24 ωρών.

Ονοματεπώνυμο: *
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: *
Τηλέφωνο:
Χώρα: *
Βίλα: *
Ημερομηνία:
Άφιξης: *   Αναχώρησης: *
Αριθμός ατόμων:
Ενήλικοι: *   Παιδιά: *   Μωρά: *
Το μήνυμα σας:
Παρακαλώ καλέστε
με στο τηλέφωνο
Ενδιαφέρομαι για ενοικίαση αυτοκινήτου
* Ο αστερίσκος στο τέλος ενός πεδίου επισημαίνει πληροφορίες που μας είναι απαραίτητες για να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο αίτημα σας.


Αρχική Σύνδεσμοι Βιβλίο εντυπώσεων
Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού
Βίλες Χριστίνα - Α. Πασπαλάκης και ΣΙΑ Α.Ε.
Περιοχή Σόχορο, Πενταμόδι, Κρήτη, Ταχυδρομικός Κώδικας: 70013
Τηλέφωνα: +3028970-22137, +3028970-22626, Φαξ: +3028970-21312
MHTE (Τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες): 1039Κ91003230101